HAKKIMIZDA

Tosya İlçemizin insanının müteşebbis ruhu, ticarete, sanayiye ve sanatkara verdiği değerle 12.04.1932 tarihinde Boynueğrizade Hüseyin Efendi (Hüseyin Boyner) başkanlığında bir heyetle Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Tosya Mümessil azalığı olarak kurulmuş, 07.01.1949 tarihinde 4355 Sayılı Ticaret ve Esnaf Odaları kanununa tabii olarak, 01.06.2004 tarihinden beri 5174 sayılı Kanuna tâbi kalarak TOSYA TİCARET VE SANAYİ olarak faaliyetini sürdürmektedir.

BİZ KİMİZ ?

Tosya Ticaret ve Sanayi odamızda;

Meslek Grubu

Kişilik Oda Meclisi

Yönetim Kurulu Üyesi

Personel

ile Devletimize, ilçemize ve oda üyelerine en iyi şekilde bilgi, belge ve hizmet vermektedir.

YÖNETİCİMİZ

Metin Ekşi

Tosya Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri 16 Mayıs 2013 tarihinde başlamış bir dizi seçim sonucunda 25 Mayıs 2013 tarihinde tamamlanmıştır. Odamıza kayıtlı üyelerimizin teveccühleri ile devraldığımız yönetim, sorumluluğumuz süresince bütün enerjimizi, gücümüzü Tosya’ mızın üretiminin artırılması, kalitenin yükseltilmesi için harcayacağız.